Söndag den 24/4-2016

🙂Efter att ha sovit några timmar efter nattens jobb så gick jag och Yazza vår promenad och i dag blev det 4,1 km tror jag och det är helt ok med tanke på att jag går så mycket på jobbet också men Yazza har fått sitt också!

 

Skulle ha gjort lite situps men glömde bort det så det får bli i morgon i stället!

Ska ta fram cykeln också och köra en sväng tänkte jag!

 

Nu kämpar jag på! ❤

Promenader

🙂Hej!

 

Är nu inne på min 3:e vecka med promenader och försöker göra lite övningar här hemma så att kilona ska försvinna i sakta mak och på lång sikt!

 

Humöret är så mycket bättre och jag mår bra med att ha tagit tag i det här med mat och motion så jag kommer att försöka lägga ut hur jag gör och resultatet med vikt och så!

 

Kram!

Ulla

Tränat på Aktiv hälsa i dag!

I dag klev jag in på Aktiv Hälsa och kände en glädje som jag inte känt på länge och sen fick jag träffa fina Anna som är vår träningsguru och vi pratade en hel del om träning men annat också eftersom hon har hund!

Jag gjorde 15 minuter på cyckel, 3x 10 på alla dom andra redskapen + att Anna  visade mig ett sätt att träna upp mina lårmuskler på framsidan eftersom Ada knät är lite svagare än Kalle knät och det var superbra eftersom jag har en sån där träningsboll hemma!

Avslutade med 2 minuter på Cross trainern och allt som allt tog det 1 timme av mitt liv och det var värt det! 😀

 

So here vi go again next week!

Försöker igen!

Ja nu har jag  faktiskt varit och tränat och det var roligt och lite lust infann sig igen så nu på Måndag eftermiddag efter att jag har sovit färdigt så ska jag in och träna igen hos min fina sjukgymnast och det lilla gymmet!

 

Hoppas jag kan hålla i nu för jag behöver verkligen gå ner i vikt så att jag orkar fortsätta jobba lite till efter pesionen!

 

Återkommer med mer info om hur det går! 🙂

Svårt att hitta inspiration!

Ja ni jag har svårt att hitta inspiration och lust för träningen igen och jag vet så väl att jag måste komma i gång igen och gå ner i vikt för att orka med det dagliga livet och jobbet som innebär så mycket gående!

 

Ska försöka ta tag i det och börja med att cykla för det funkar bra nu med höjd sadel och sen ta lite promenader så jag återkommer när jag har kommit i gång igen!

 

Kramen!

Dags att uppdatera lite!

I dag har det varit så mycket solsken som man bara kan önska och både jag och Yazza blev inspirerade av det så vi har gått en ca 2 km runda i skogen som mesta vägen var upptrampad men sista biten fick vi trampa upp själva men jag kan säga att det var helt underbart men jobbigt och svettigt eftersom jag inte har kunnat gå så långa promenader på länge men jag ska försöka få ordning på det nu och börja lite sakta men säkert att gå den här rundan först och främst innan jag ökar på!

 

Kommer att uppdatera här när jag antingen promenerar eller när jag är hos sjukgymnasten och tränar på gymmet och sen kommer jag att notera mina mått här och dom första måtten på min kropp ska jag försöka lägga in i morgon den 28/1 och det här med våg skippar jag helt eftersom det är en stressfaktor för mig!

 

Hoppas ni vill följa med här och min viktresa!

I dag blev det en 3,9 km lång promenad i underbart väder tillsammans med lilla Yazza som njöt lika mycket av promenaden som jag gjorde!

 

Ont i mitt knä men inget att göra åt just nu så jag kämpar på!🙂

Nya året har börjat bra!

Mitt träningsår har börjat ganska så bra med promenader och det kommer jag att fortsätta med tills jag orkar ta tag i den andra biten av träningen av mina muskler men just nu så är promenaderna precis det min kropp orkar med!

 

I dag så tog jag mig faktiskt en vilodag eftersom jag inte hann gå någon promenad men i morgon så är det dax igen och promenaderna ligger emellan 2,5 - 4,5 km och det är precis lagom just nu!

 

Så ser min vardag ut och jag återkommer med mer information om hur det går! 🙂

Välkomna in!

Hej alla!

 

På den här sidan kommer jag att lägga in den träningen som jag kommer att påbörja i Januari 2014 så välkomna in då och titta hur det går för mig!