Blogg

3. okt, 2018

I dag blir det ett Corepass på F&S med bästa kompisen och det ska bli roligt men vi börjar med ett litet cykelpass som uppvärmning!

 

På eftermiddagen ska vi röja ute i tvättstugan för på Fredag kommer vår torktummlare och då måste vi ta bort en del saker för att få plats med den och det ska bli så skönt att slippa ha tvätt hängandes på en ställning inne i matrummet!

 

Inte så myckket att skriva om i dag men jag återkommer!

 

Kramen!

Ulla med hela flocken! HjärtaGilla

2. okt, 2018

Ja ni det är inte roligt med bilar inte! Min bil har nu haft samma fel 3 gånger och bilen står på Upplands Motor igen och det var exakt 11 dagar sedan jag kvitterade ut den med 6300 kronor! Verkstaden kommer att stå för hela kostnaden den här gången tack och lov men det ställer till det som bara den eftersom jag och Kenth jobbar samtidigt i helgen! Jag får skjutsa in honom till hans  jobb i Uppsala och sedan får jag åka direkt till mitt jobb i Enköping och sen hämta upp honom på morgonen men det ska väl gå det med!

 

Jag har också beslutat att ta en time out från FB ett tag och det är av olika anledningar men ni som vill ha tag i mig kan fortfarande göra det på messenger, känner att det blir lite för mycket ibland därav beslutet men jag återkommer när jag känner att det känns bra igen!

 

Nu ska jag gå och sova men önskar er all en riktigt skön Onsdag!

 

Kramen

Ulla med hela flocken Hjärta

30. aug, 2018

Nu är det bara en natt kvar och sen ledigt i 5 dagar och det ska bli skönt! Till veterinären på Måndag med Yazza för lite provtagning och allmän koll av henne och sen till Dahlgrens Auto för lite koll av Volvon som har fått ett konstigt gnissel som tydligen hörs utifrån och jag som trodde det var hundburen som gnällde men så lätt ska det inte vara inte!

 

I dag är det 20 grader ute men molningt och regnet hänger lite i luften men hoppas det håller uppe för det är inte kul att jobba när det regnar!

 

Har bestämt mig för att nästa Lördag blir det en visist uppe till mitt älskade Dalarna och Falun för lite träffmed goa kompisar sen jag bodde där och det ska bli så kul att ses igen! Hinner tyvärr inte åka upp så ofta som jag skulle vilja men bättre sällan än aldrig!

 

Ja det var lite update från mig i dag!

 

Kramen!

Ulla med hela flocken HjärtaGilla

28. aug, 2018

Nu har jag börjat jobba igen och jag var ute till klockan 00:30 i natt och hjälpte en kollega med jourbilen som han aldrig har kört och det är ju inte ok men vad gör man när det inte finns folk att tillgå men vi löste det bra och det som var kvar har han på en annan bil så det kunde han sköta själv!

 

Nu väntar 3 jobbnätter på mig, 1 i Enköping på GL bilen och 2 i Sala med en skitrolig kollega så dom nätterna kommer att gå fort! Sen  har jag ledigt till nästa Onsdag och det ska bli så skönt! Börjar tycka om att vara lite ledig såfrån 1 Oktober så har jag en tjänst på 50 % och är ledig 50 % och det passar mig jättebra!

 

Vi har hunnit gjort en massa under semestern, varit till Tranås, till Åre , en kryssning och dessemellan har vi varit på 3 konserter så det har varit fullt upp men kul!

 

Nej nu ska jag vila lite inför nattens vedermödor!

 

Ha en skön Tisdag på er!

Ulla med hela flocken HjärtaGilla

19. jul, 2018

I dag har min älskade lillasyster Åsa gift sig med sin fina Stefan och det kom som en stor överraskning men jag är så glad att dom äntligen har bestämt sig!

 

Varmt och jobbigt ute men vi ska inte klaga!

 

Inte mycket att skriva om i dag!

 

Ulla med hela flocken HjärtaGilla