Blogg

1. jan, 2019

Nu har vi kommit in i första dagen på 2019 och det är ju häftigt eftersom det här året ligger som ett blankt papper utan någon text så det blir intressant att se vad som händer!

 

Jag har jobbat nästan hela julen men det var ok eftersom Kenth jobbade också och det blir bra med extra pengar till nästa lön!

 

Vår Ture har legat inne i 2 dygn på Ultuna med en stor böld i tassen som dom har öppnat upp och rensat ordentligt och i dag fick han komma hem till oss igen och ni kan ju bara tänka er hur glad han blev när han insåg att det var vi som var inne i undersökningsrummet och han ylade till slut av lycka men nu är han helt utslagen och sover som en stock! Han bryr sig inte ett dugg om bandaget men han måste ha tratt på sig när vi inte har koll på honom men han bryr sig  inte om den heller och det är skönt för oss alla! Han blev allas favorit hos personalen och en av dom sa att tänk om alla schäfrar var som Ture, ett gott betyg till honom och vilken tur att vi fick köpa honom av Anders på Norrhund!

 

Annars så har jag haft problem med min nya bil men det ska vara fixat nu hoppas jag för annars vet jag inte hur jag ska göra , kanske sätta en bomb under den, hahaha nej jag baraa skojade!

 

Nu ska jag gå och sova för det väntar 2 jobbnätter på mig från och med i morgon så jag vill bara önska er ett riktigt bra år 2019

 

Kramen!

Ulla med hela flocken ❤

7. okt, 2018

Ja ni nu är det 3 nätter kvar av min 5 passvända och hitills så har vi haft det ganska så lugnt tack och lov!

Bra kollegor att jobba med och i morgon Måndag ska jag ha med mig en kollega som ska lära sig min bil och det kommer att bli så kul att ha honom med för vi kommer väldigt bra överens och har så kul tillsammans! 

Inte så mycket mer att skriva om i dag men jag återkommer snart!

Kramen!

Ulla med hela flocken ❤👍

3. okt, 2018

I dag blir det ett Corepass på F&S med bästa kompisen och det ska bli roligt men vi börjar med ett litet cykelpass som uppvärmning!

 

På eftermiddagen ska vi röja ute i tvättstugan för på Fredag kommer vår torktummlare och då måste vi ta bort en del saker för att få plats med den och det ska bli så skönt att slippa ha tvätt hängandes på en ställning inne i matrummet!

 

Inte så myckket att skriva om i dag men jag återkommer!

 

Kramen!

Ulla med hela flocken! ❤👍

2. okt, 2018

Ja ni det är inte roligt med bilar inte! Min bil har nu haft samma fel 3 gånger och bilen står på Upplands Motor igen och det var exakt 11 dagar sedan jag kvitterade ut den med 6300 kronor! Verkstaden kommer att stå för hela kostnaden den här gången tack och lov men det ställer till det som bara den eftersom jag och Kenth jobbar samtidigt i helgen! Jag får skjutsa in honom till hans  jobb i Uppsala och sedan får jag åka direkt till mitt jobb i Enköping och sen hämta upp honom på morgonen men det ska väl gå det med!

 

Jag har också beslutat att ta en time out från FB ett tag och det är av olika anledningar men ni som vill ha tag i mig kan fortfarande göra det på messenger, känner att det blir lite för mycket ibland därav beslutet men jag återkommer när jag känner att det känns bra igen!

 

Nu ska jag gå och sova men önskar er all en riktigt skön Onsdag!

 

Kramen

Ulla med hela flocken ❤

30. aug, 2018

Nu är det bara en natt kvar och sen ledigt i 5 dagar och det ska bli skönt! Till veterinären på Måndag med Yazza för lite provtagning och allmän koll av henne och sen till Dahlgrens Auto för lite koll av Volvon som har fått ett konstigt gnissel som tydligen hörs utifrån och jag som trodde det var hundburen som gnällde men så lätt ska det inte vara inte!

 

I dag är det 20 grader ute men molningt och regnet hänger lite i luften men hoppas det håller uppe för det är inte kul att jobba när det regnar!

 

Har bestämt mig för att nästa Lördag blir det en visist uppe till mitt älskade Dalarna och Falun för lite träffmed goa kompisar sen jag bodde där och det ska bli så kul att ses igen! Hinner tyvärr inte åka upp så ofta som jag skulle vilja men bättre sällan än aldrig!

 

Ja det var lite update från mig i dag!

 

Kramen!

Ulla med hela flocken ❤👍