1. jan, 2019

Årets första dag på 2019

Nu har vi kommit in i första dagen på 2019 och det är ju häftigt eftersom det här året ligger som ett blankt papper utan någon text så det blir intressant att se vad som händer!

 

Jag har jobbat nästan hela julen men det var ok eftersom Kenth jobbade också och det blir bra med extra pengar till nästa lön!

 

Vår Ture har legat inne i 2 dygn på Ultuna med en stor böld i tassen som dom har öppnat upp och rensat ordentligt och i dag fick han komma hem till oss igen och ni kan ju bara tänka er hur glad han blev när han insåg att det var vi som var inne i undersökningsrummet och han ylade till slut av lycka men nu är han helt utslagen och sover som en stock! Han bryr sig inte ett dugg om bandaget men han måste ha tratt på sig när vi inte har koll på honom men han bryr sig  inte om den heller och det är skönt för oss alla! Han blev allas favorit hos personalen och en av dom sa att tänk om alla schäfrar var som Ture, ett gott betyg till honom och vilken tur att vi fick köpa honom av Anders på Norrhund!

 

Annars så har jag haft problem med min nya bil men det ska vara fixat nu hoppas jag för annars vet jag inte hur jag ska göra , kanske sätta en bomb under den, hahaha nej jag baraa skojade!

 

Nu ska jag gå och sova för det väntar 2 jobbnätter på mig från och med i morgon så jag vill bara önska er ett riktigt bra år 2019

 

Kramen!

Ulla med hela flocken ❤