8. jul, 2018

Skön helg!

Nu har vi kommit hem ifrån Tranås som vi har besökt i helgen tillsammans med min svägerska som har sin särbo där nere!

 

Vi kom ner Fredags på eftermiddagen och då var vi ner till Pelles sommarstuga som ligger vid sjön Sommern och där blev det ett långt bad i sjön som var så härligt men tyvärr så blev jag förkyld efter det så i dag Söndag är jag så där men det som inte dödar härdar eller hur? På Lördagen var det regnigt och grått där nere men vi for iväg och stannade vid platsen där polismännen blev avrättade i Malexander, så kusligt men man stod där och tittade på deras minnesplattor som satt på stenar som dom anhöriga har satt dit där dom dog och det var ändå overkligt tycker jag men en väldigt fin plats och man insåg att dom hade inte en chans mot idioterna som utförde dådet och det var en ren avrättning så jag hoppas dom aldrig blir utsläppta och verkligen får sitta på livstid!

 

Vi har haft det jättetrevlig hos dom men det är ändå skönt att få komma hem igen till sitt lilla hem där man gör som man vill!

 

Vi ska hämta hem hundarna i morgon runt 09:00 och ni kan ju bara föreställa er vilken cirkus det kommer att bli och vilket skällande också men det blir bra att få hem dom igen även om det är lite skönt att ibland vara utan hundar!

 

Nu blir det lite middag och sedan lite slappande i soffan!

 

Kramen

Ulla med hela flocken ❤👍