Blogg

15. apr, 2019
21. feb, 2019

Nu är jag ledig i ca 2 veckor och tänker inte gå ut och jobba heller känns det som, det var ett bra beslut jag tog för jag är så trött och sliten just nu så tiden för återhämtning behövs!

 

Har fått tillbaka min bil från skadeverkstaden efter min rådjursolycka för ca 1 månad sedan och fick en så fin front som inte ser ut som den gamla och inte ett öre kostade det mig heller tack och lov!

 

Lite grått och trist väder i dag och nu snöar det lite med betoning på lite men snöar gör det i alla fall!

 

Nej nu blev det ett extrapass för mig i natt men sen ska jag fortsätta vara ledig!

 

Kramen

Ulla med hela flocken HjärtaGilla

23. jan, 2019

Nu var det länge sedan jag var här inne men tiden  bara flyger i väg och jag jobbar en del också men nu tänkte jag i alla fall skriva några rader!

 

Livet rullar på men har varit i en svacka ett tag av olika anledningar men det börjar räta ut sig och det känns bättre nu!

 

Min Volvo funkar som den ska nu men har kostat mig en massa pengar och tid men så är det med en bil med en massa elektronik och jag får suga i mig och gå vidare!

 

Vi har fått en del snö här och det är några minusgrader så det är skönt och man slipper det hala som var för ett tag sedan!

 

Nej nu ska jag krypa ner i bingen och kolla lite på Netflix tänkte jag men nu vet ni att jag lever i allafall!

 

Kram

Ulla med hela flocken HjärtaGilla

1. jan, 2019

Nu har vi kommit in i första dagen på 2019 och det är ju häftigt eftersom det här året ligger som ett blankt papper utan någon text så det blir intressant att se vad som händer!

 

Jag har jobbat nästan hela julen men det var ok eftersom Kenth jobbade också och det blir bra med extra pengar till nästa lön!

 

Vår Ture har legat inne i 2 dygn på Ultuna med en stor böld i tassen som dom har öppnat upp och rensat ordentligt och i dag fick han komma hem till oss igen och ni kan ju bara tänka er hur glad han blev när han insåg att det var vi som var inne i undersökningsrummet och han ylade till slut av lycka men nu är han helt utslagen och sover som en stock! Han bryr sig inte ett dugg om bandaget men han måste ha tratt på sig när vi inte har koll på honom men han bryr sig  inte om den heller och det är skönt för oss alla! Han blev allas favorit hos personalen och en av dom sa att tänk om alla schäfrar var som Ture, ett gott betyg till honom och vilken tur att vi fick köpa honom av Anders på Norrhund!

 

Annars så har jag haft problem med min nya bil men det ska vara fixat nu hoppas jag för annars vet jag inte hur jag ska göra , kanske sätta en bomb under den, hahaha nej jag baraa skojade!

 

Nu ska jag gå och sova för det väntar 2 jobbnätter på mig från och med i morgon så jag vill bara önska er ett riktigt bra år 2019

 

Kramen!

Ulla med hela flocken Hjärta

7. okt, 2018

Ja ni nu är det 3 nätter kvar av min 5 passvända och hitills så har vi haft det ganska så lugnt tack och lov!

Bra kollegor att jobba med och i morgon Måndag ska jag ha med mig en kollega som ska lära sig min bil och det kommer att bli så kul att ha honom med för vi kommer väldigt bra överens och har så kul tillsammans! 

Inte så mycket mer att skriva om i dag men jag återkommer snart!

Kramen!

Ulla med hela flocken HjärtaGilla