Blogg

30. nov, 2019

Godmorgon säger jag fast klockan är halv 2 på eftermiddagen!

 

Sovit väldigt dåligt i dag men det blev ca 4½ timme till sist och det är alldeles för lite men vad gör man när det inte går att sova längre!

 

Ser fram emot att gå ner i tid från den 1/1-2020 kan jag meddela och det blir 5 nätter / månad och lite lagom nedtrappning tycker jag!

 

Saknar min fina Yazza så det gör ont i hjärtat men jag vet att hon har det bra där hon är nu och jag kommer inte att skaffa någon ny hund så länge jag jobbar utan det får i så fall bli när jag är pensionär på heltid!

 

I dag lyser solen från en klarblå himmel och man tror inte det är sant efter denna gråa och trista November månad och just nu ligger temperaturen på 1.3 minus vilket är precis lagom! Vi fick 15 cm snö natten mot Fredag så det behövs inget mer där heller tycker jag men vitt och ljust blev det!

 

Nej nu ska jag förbereda mig för natt 2 och önskar er alla en riktigt skön 1:a Advent.

 

Kram

Ulla ❤

2. nov, 2019

Nu var det länge sedan jag var in och skrev men det är ju den där tiden som man ska ha också!

 

Saknaden efter Yazza är stor men är ändå hanterbart och vi har ju Ture kvar tack och lov!

Ska inte skriva så mycket i dag för klockan är mycket och sängen lockar!

 

Kram

Ulla ❤

15. apr, 2019
21. feb, 2019

Nu är jag ledig i ca 2 veckor och tänker inte gå ut och jobba heller känns det som, det var ett bra beslut jag tog för jag är så trött och sliten just nu så tiden för återhämtning behövs!

 

Har fått tillbaka min bil från skadeverkstaden efter min rådjursolycka för ca 1 månad sedan och fick en så fin front som inte ser ut som den gamla och inte ett öre kostade det mig heller tack och lov!

 

Lite grått och trist väder i dag och nu snöar det lite med betoning på lite men snöar gör det i alla fall!

 

Nej nu blev det ett extrapass för mig i natt men sen ska jag fortsätta vara ledig!

 

Kramen

Ulla med hela flocken ❤👍

23. jan, 2019

Nu var det länge sedan jag var här inne men tiden  bara flyger i väg och jag jobbar en del också men nu tänkte jag i alla fall skriva några rader!

 

Livet rullar på men har varit i en svacka ett tag av olika anledningar men det börjar räta ut sig och det känns bättre nu!

 

Min Volvo funkar som den ska nu men har kostat mig en massa pengar och tid men så är det med en bil med en massa elektronik och jag får suga i mig och gå vidare!

 

Vi har fått en del snö här och det är några minusgrader så det är skönt och man slipper det hala som var för ett tag sedan!

 

Nej nu ska jag krypa ner i bingen och kolla lite på Netflix tänkte jag men nu vet ni att jag lever i allafall!

 

Kram

Ulla med hela flocken ❤👍